Tinichigerie

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza de personal specializat si experimentat, cu o inalta pregatire profesionala. Aceasta activitate se desfasoara intr-un spatiu dotat corespunzator. In cadrul operatiilor de reparare a caroseriei, este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Activitatea de tinichigerie auto include numeroase genuri de lucrari auto:

  1. Lucrarile de tinichigerie auto propriu-zisa constau in repararea suprafetei exterioare, indreptarea elementelor de caroserie auto indeosebi prin interventia la rece pe structura de rezistenta. Evitam folosirea sudurii pe cat posibil, pentru a nu afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Deformarea la rece se realizeaza cu ajutorul cu scule si echipamentelor specifice. In cazul in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mult mai bine protejat.
  2. Inlocuire parbrize, lunete, geamuri laterale usi.
  3. Demontarea pieselor de caroserie auto distruse si inlocuirea lor cu alte piese de caroserie auto noi.
  4. Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor- lonjeroane, stalpi, cadre, sasiu, etc.
  5. Demontarea / remontarea pieselor (bandouri, mânere, faruri, bari, chedere, etc.) existente pe elementele de caroserie auto care urmeaza sa se vopseasca.
  6. Redresatrea caroseriei pe banc de centrat computerizat. Pentru realizarea acestor operatiuni am dotat atelierul cu un Autorobot
  7. Alte activitati si lucrari: montarea senzori parcare, montarea accesorii auto, constatari avarii auto, etc.