Toate

Stație ITP

Inspectia tehnica periodica (ITP) este obligatorie pentru orice vehicul care circula pe drumurile publice. In cazul autoturismelor de uz personal, ITP se face o data la doi ani, numai de catre Registrul Auto Roman, prin reprezentantele sale teritoriale sau prin operatorii economici autorizati.

Tariful pentru Inspectia Tehnica Periodica este de 80 lei. Pentru programarile online oferim 10% reducere.

Actele necesare pentru a efectua ITP sunt:

Tinichigerie

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza de personal specializat si experimentat, cu o inalta pregatire profesionala. Aceasta activitate se desfasoara intr-un spatiu dotat corespunzator. In cadrul operatiilor de reparare a caroseriei, este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Mecanică

  • Servicii de revizii auto periodice si lucrarile de intretinere pentru masini includ: schimb ulei, inlocuire filtre ulei, inlocuire filtre aer, inlocuire filtre combustibil, inlocuire filtre polen, etc.
  • Servicii de reparatii ale sistemului de frana auto: placute frana, discuri de frana, saboti de frana, tamburi de frana, cilindri de frana, cabluri, etrieri, schimb lichid de frana, etc.

Pagini